Austrumlatvijā snieg, Kurzemē gaiss sasilis līdz +7 grādiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Ceturtdienas rītā Latvijā ir apmācies un dūmakains laiks, vietām migla. Valsts austrumos snieg, vietām snieg stipri un putina, dažviet ir atkala. Rietumu un centrālajos novados daudzviet turpinās lietus, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra no -2 grādiem Latgalē līdz +7 grādiem Kurzemē.

Dienvidu, dienvidrietumu vējš pāriet rietumu vējā, valsts lielākajā daļā vēja ātrums mazinās; trešdienas vakarā un naktī uz ceturtdienu bija brāzmas līdz 12-17 metriem sekundē.

Rīgā apmākušās debesis, dūmaka un neliels lietus. Dienvidrietumu vējš brāzmās pūš līdz desmit metriem sekundē, gaisa temperatūra +1..+2 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -1,5 grādiem Rēzeknē līdz +5,4 grādiem Ventspilī.

7.decembra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija aptuveni +20 grādu vietām Portugālē, Spānijā, Francijas dienvidos un citviet Vidusjūras piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -14..-18 grādu Skandināvijas ziemeļos un Eiropas dienvidaustrumos, kā arī -38 grādi Krievijā pie Urāliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu