Ceturtdien gaidāms smidzinošs lietus un migla

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Ceturtdien Latvijā saglabāsies apmācies un dūmakains laiks, daudzviet veidosies migla un turpināsies sīki nokrišņi - galvenokārt smidzinošs lietus un atkala.

Gaisa temperatūra mainīsies maz un būs -1..+4 grādi. Pūtīs mērens rietumu, dienvidrietumu vējš.

Rīgā gaidāma miglaina diena, ar smidzinošu lietu. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš, gaiss iesils līdz +3 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklona ziemeļu mala un atmosfēras frontes. Gaisa spiediens 767-771 dzīvsudraba staba milimetrs jūras līmenī.

Ceturtdienas rītā daudzviet neliels lietus un atkala

Ceturtdienas rītā Latvijā ir apmācies un dūmakains laiks, daudzviet neliels lietus un atkala jeb sasalstošs lietus, valsts austrumos vietām vēl nedaudz snieg, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra no -2..-3 grādiem Latgalē līdz +3..+4 grādiem Kurzemes piekrastē. Pūš mērens dienvidrietumu vējš, brāzmās ar ātrumu 6-12 metru sekundē.

Rīgā apmākušās debesis un dūmaka, palaikam smidzina lietus. Gaisa temperatūra +2 grādi, pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš 3-8 metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien bija no -3 grādiem Latgalē līdz +3 grādiem Kurzemes rietumu piekrastē.

18.janvāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +18 grādu Krētā un +19 grādu Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -25 grādi Alpos un Krievijas Eiropas daļas dienvidaustrumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu