Daudzviet skaidrojas debesis un veidojas migla

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdienas rītā daudzviet Latvijā - īpaši valsts ziemeļu daļā - izklīduši mākoņi un daudzviet - sevišķi Kurzemē un Zemgalē - veidojas migla, tuvākajās stundās gaidāma bieza migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

Nav ievērojamu nokrišņu. Ceļi apledojuši. Pūš neliels rietumu, ziemeļrietumu vējš, Kurzemē ir mainīga virziena vējš un bezvējš. Gaisa temperatūra -2..+3 grādi.

Rīgā pārsvarā skaidrs laiks, iespējama migla. Ielas un ietves apledojušas. Mērens rietumu vējš kļūst lēns, gaisa temperatūra svārstās ap nulli.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -0,8 grādiem Daugavpilī un Rēzeknē līdz +4,8 grādiem Kolkā.

19.janvāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +18 grādu Krētā un +19 grādu Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -23..-26 grādi kalnu apgabalos Eiropas centrālajā un dienvidaustrumu daļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu