Sniegs pagaidām saglabājas valsts lielākajā daļā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alexandr Kryazhev / Sputnik

Latvijas lielāko daļu aizvien klāj sniega sega, tuvākajās diennaktīs tā turpinās sarukt, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Sniegs nokusis Vidzemes ziemeļrietumos un daļā Kurzemes, galvenokārt piekrastes novados, kā arī vietām Zemgales rietumos.

Pārējā Latvijā saglabājas no viena līdz 11 centimetriem bieza sniega kārta, dažviet Siguldas un Ogres pusē sniega dziļums vēl sasniedz 15 centimetru.

Tostarp Rīgas centrā sniega segas biezums sarucis līdz pieciem centimetriem, Daugavpilī, Jēkabpilī un Rēzeknē - līdz aptuveni desmit centimetriem.

Ūdens līmeņa paaugstināšanās upēs pēdējās dienās novērota galvenokārt tikai valsts rietumu daļā, tostarp Bārtā pie Dūkupjiem ūdens kāpis par pusotru metru.

Jau ziņots, ka līdz jaunās nedēļas sākumam saglabāsies visai silts laiks, pēc tam kļūs vēsāks. Pagaidām nav zināms, vai vēsās gaisa masas nākamnedēļ Latvijā ienāks tikai uz īsu brīdi vai arī uzkavēsies ilgāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu