Piektdienas rītā +4 grādi, vietām nedaudz līst; līs arī pa dienu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Austra Helēna Žaggere / LETA

Piektdienas rītā Latvijā ir apmācies un dūmakains laiks, vietām migla un vietām - galvenokārt valsts ziemeļu daļā - nedaudz līst, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra pakāpusies līdz +1..+4 grādiem, vienīgi valsts austrumos vēl ir 0..-1 grāds. Pūš lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš.

Rīgā apmākušās debesis un dūmaka, +3 grādi, pūš dienvidrietumu vējš 3-8 metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -0,6 grādiem Rēzeknē līdz +4,1 grādam Kolkā un Pāvilostā.

16.februāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija aptuveni +20 grādu Portugālē, Spānijā, Francijā, Itālijā un vietām Balkānos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -23 grādi Ukrainas austrumos un -28 grādi dažviet Krievijā.

Nokrišņi gaidāmi arī dienā

Piektdien Latvijā saglabāsies apmācies laiks, daudzviet neizklīdīs dūmaka un valsts lielākajā daļā gaidāmi nokrišņi - galvenokārt neliels lietus, vietām Vidzemē un Latgalē iespējams arī sniegs.

Pūtīs mērens rietumu vējš, gaisa temperatūra dienas vidū būs +1..+5 grādi.

Rīgā palaikam gaidāms lietus un dūmaka, pūtīs mērens rietumu vējš, gaiss iesils līdz +4..+5 grādiem.

Laikapstākļus nosaka zema spiediena apgabals, atmosfēras spiediens pazeminājies līdz 757-760 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu