Pirmdien ilgstoši līs un pūtīs spēcīgs vējš

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdien Latvijā debesis segs bieza mākoņu sega un gaidāms ilgstošs lietus.

Pastiprināsies dienvidrietumu vējš - tā ātrums brāzmās sasniegs 13-17 metru sekundē, Kurzemē pat 20 metru sekundē.

Gaisa temperatūra būs +2..+6 grādi.

Rīgā gaidāma pelēka un lietaina diena, vējš brāzmās pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +5 grādiem.

No Skandināvijas tuvojas ciklons, atmosfēras spiediens pazeminās, pirmdienas rītā tas ir 749-754 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Nokrišņi turpināsies otrdien, kad lietus daudzviet pāries sniegā.

Pirmdienas rītā gaisa temperatūra sasniedz +5 grādus

Pirmdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir +2..+5 grādi, augstākā temperatūra reģistrēta Kolkā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Visā valstī saglabājas apmākušās debesis, daudzviet ir dūmaka un neliels smidzinošs lietus, vietām līst mērenāk.

Dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās sasniedz 9-14 metru sekundē.

Rīgā apmākušās debesis, neliela dūmaka un smidzināšana, pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš 5-10 metru sekundē, gaisa temperatūra +3..+4 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +1,3 grādiem Rēzeknē līdz +4,3 grādiem Kolkā.

19.februāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +19 grādu Portugālē, Spānijā un Grieķijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -29 grādi Skandināvijas ziemeļos un -37 grādi Krievijas ziemeļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu