Jēkabpilī aizliedz atrasties uz Daugavas un Pils dīķa ledus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis izdevis rīkojumu par aizliegumu atrasties uz Jēkabpils pilsētas administratīvajā teritorijā publiskās vietās esošo ūdenstilpņu - Daugavas upes un Pils dīķa - ledus, informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Rīkojums tapis pamatojoties uz pašvaldības nolikumu, ņemot vērā laika apstākļus, faktisko ledus stāvokli un meteoroloģiskās prognozes. Uz pilsētas administratīvajā teritorijā publiskās vietās esošo ūdenstilpņu ledus aizliegts atrasties no šodienas līdz ledus izkušanai, teikts rīkojumā.

Rīkojums neattiecas uz Radžu ūdenskrātuvi, jo pēc speciālistu vērtējuma, ūdenskrātuves ledus vēl ir pietiekoši biezs. Ja situācija mainīsies, tiks izdots atsevišķs rīkojums, atbilstoši konkrētajai situācijai.

Kontrolēt rīkojuma izpildi uzdots Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijai. Aizlieguma pārkāpšanas gadījumā Administratīvo pārkāpumu kodeksā paredzēta atbildība, izsakot brīdinājumu vai uzliekot naudas sodu līdz 70 eiro. Ja aizliegums pārkāpts, personai atrodoties alkohola reibumā vai narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmē, paredzētais naudas sods ir no 15 līdz 100 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu