Sākam cīņu pret dabas piemēslotājiem - «cūkām»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

«Katru pavasari devos uz darbu garām koku pudurim, kurā dziedāja lakstīgalas. Tad kaut kādi cūkas pēkšņi bija izlēmuši atstāt savus atkritumu maisus tieši šajā vietā. Viņi neapstājās tikai ar to. Šķita, ka visa iedzīve, kas vairs nav nepieciešama, ir jānoslēpj tieši šajos krūmos. Tā nu pienāca diena, kad lakstīgalas izdomāja, ka pārvāksies uz dzīvi citur. Prieks bija zudis!»

Fotografē un filmē piecūkotas vietas un sūti mums!

Daudziem no mums ir līdzīgi stāsti par dabas piemēslotājiem. Labākajā gadījumā šo negodprātīgo cilvēku rīcība rada ikdienišķas problēmas. Arī sliktāko gadījumu mēs zinām - dzīvniekus, kuri iet bojā, apēdot plastmasu, kā arī piesārņojumu, kura dēļ cieš daba.

Portāls TVNET nevar un nevēlas sadzīvot ar to, ka mēslot dabā ir norma, tādēļ sāk nu jau ikgadējo akciju, aicinot palūkoties apkārt un ziņot par dabas piecūkotājiem. Kopā, tāpat kā ik gadu, «Lielajā talkā» iestāsimies par tīru vidi - parādīsim, cik neglīti cilvēki rīkojas, un atmaskosim «cūkas».

TVNET aicina sūtīt fotogrāfijas un video ar «cūku roku darbu» uz cukas@co.tvnet.lv

vai arī vēl labāk - pieķert pašu «cūku» pie rokas. Iesūtītajiem materiāliem jāpievieno vieta un laiks, kur notikušais fiksēts.

Balvā 100 eiro dāvanu karte

Labais darbs nepaliks bez atalgojuma - TVNET publicēs un vērtēs iesūtīto informāciju, trīs labāko materiālu autoriem pasniedzot vērtīgas balvas, ko sarūpējuši «Lielās talkas» organizatori. Tās būs dāvanu kartes, ko varēs tērēt vienā no «Galactico» tirdzniecības centriem: t/p Alfa, t/c Mols, t/c Galerija Centrs, t/c Origo un t/c Dole. 1. vietas ieguvējs tiks pie 100 eiro dāvanu kartes, bet 2. un 3. vietas ieguvēji saņems dāvanu karti 50 eiro vērtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu