Diena būs saulaina un silta

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturtdien Latvijā būs saulains laiks, vairāk gubu mākoņu Vidzemē, bet pievakarē no valsts dienvidrietumiem palielināsies mākoņu daudzums, nokrišņi nav gaidāmi.

Pūtīs mērens rietumu vējš. Saule gaisu sasildīs līdz +8..+11 grādiem, vienīgi pretvēja piekrastē termometra stabiņš nepakāpsies augstāk par +5..+7 grādiem.

Rīgā sauss un saulains laiks, mērens dienvidrietumu vējš pāries ziemeļrietumu vējā. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +10 grādiem, par dažiem grādiem vēsāk būs pilsētas ziemeļos - pie aukstās jūras.

Laikapstākļus nosaka anticiklons. Atmosfēras spiediens 765-769 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Ceturtdienas rītā pārsvarā skaidras debesis

Ceturtdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir skaidras debesis, tikai vietām tās klāj mākoņi, nokrišņu nav, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra -1..+2 grādi, Kurzemes piekrastē +3..+4 grādi, bet Daugavpils novērojumu stacijā reģistrēti -4 grādi.

Rīgā skaidrs laiks, pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš 3-6 metri sekundē, gaisa temperatūra +1 grāds.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien valsts lielākajā daļā bija +6..+9 grādi.

22.marta augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +27..+28 grādi Serbijā, kā arī Bosnijā un Hercegovinā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -13..-16 grādu kalnos Skandināvijā un Islandē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu