34% Latvijas iedzīvotāju šogad plāno piedalīties Lielajā Talkā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 22. aprīlī, Lielajā Talkā plāno piedalīties 34% Latvijas dzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem, liecina pētījumu kompānijas «Kantar TNS» aprīļa beigās veiktā pētījuma dati. Pilnīgi noteikti talkā plāno piedalīties 12%, bet 22% - drīzāk piedalīsies.

Vairāk nekā puse (56%) iedzīvotāju norādījuši, ka šogad neplāno piedalīties Lielajā Talkā (29% - drīzāk nē; 27% - noteikti nē).

Desmitā daļa (10%) iedzīvotāju vēl nav izlēmuši, vai šogad piedalīsies Lielajā Talkā.

«Kantar TNS» aptauju veica laikā no 2017.gada 18. līdz 20. aprīlim, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 950 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

«Kantar TNS» pētījums interneta vidē ir reprezentatīvs Latvijas iedzīvotāju kopumam ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem. Izlases kopa ir veidota, balstoties uz gadījuma izlasi, izslēdzot pašpieteikšanos. Interneta pētījumu organizēšanā uzņēmums strikti ievēro «ESOMAR» rekomendācijas aptauju internetā izlašu veidošanā un veikšanā.

Lielajā Talkā pieteiktas vairāk nekā 2000 vietas, no kurām apstiprinātas jau aptuveni 1600. Katrai oficiālajai talkas vietai ir savs atbildīgais, pie kura var pieteikties tie talkot gribētāji, kuri savu vietu nav pieteikuši. Lielās Talkas dienā savāktie atkritumi uz poligoniem tiks izvesti TIKAI no oficiālajām talkošanas vietām, kas ir saskaņotas ar konkrētā novada koordinatoru.

Foto: Publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu