Foto: Viļņveida formas smilšakmens klintis, kuras apmeklē tikai loterijas uzvarētāji

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wenn Ltd/Vida Press

Šīs neparastās viļņveida smilšakmens klintis «The Wave» atrodas Arizonas štatā ASV, netālu no Jūtas ziemeļu robežas. Baudīt neparasto skaistumu dodas fotogrāfi un tūristi no visas pasaules, arī spāņu fotogrāfs Rauls Kruss Arnelas (Raúl Cruz Arnelas), kurš uzņēmis košos attēlus.

«Būt šajās klintīs bija tā, it kā būtu nonācis uz citas planētas, es juties kā citplanētietis,» par piedzīvoto aģentūrai «WENN» stāsta Rauls. «Bija neparasti stāvēt uz kaut kā tik ļoti citādāka un sirreāla.»

Klinšu smilšakmens kores ir ļoti trauslas, tāpēc visiem apmeklētājiem ir jārūpējas, lai netiktu radītu nekādi bojājumi.

Fotogrāfs atklāja, ka katru dienu tiek pieļauti tikai 10 tūristu apmeklējumi, turklāt šai vizītei ir jāpiesakās vismaz četrus mēnešus iepriekš. Katru dienu tiešsaites sistēmā notiek loterija, kurā tiek izvēlēti tikai 10 apskates pieteikumi.

«Mēs esam tik ļoti pieraduši pie cilvēku masām pilsētā, taču šī vieta izskatījās tik mierīga un klusa, tā patiesi ir īsts dārgums, kas mums ir jāsaglabā,» stāsta smilšakmens klinšu apmeklētājs, piebilstot, ka cilvēki, kuri apskata šīs fotogrāfijas, parasti nespēj noticēt, ka šī vieta patiešām pastāv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu