Šodien saule gaisu sasildīs līdz +23 grādiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Ceturtdien Latvijā būs pārsvarā saulains laiks, vairāk mākoņu saradīsies Austrumlatvijā.

No dažiem lielākiem gubu mākoņiem valsts austrumu un dienvidrietumu daļā var uzlīt. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļrietumu vējš. Gaiss sasils līdz +19..+23 grādiem, piekrastē - līdz +16..+19 grādiem. Rīgā visu dienu spoži spīdēs saule, pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš. Gaisa temperatūra pēcpusdienā sasniegs +20 grādu, pie jūras būs +17 grādu.

Laikapstākļus nosaka paaugstināta spiediena apgabala atzars. Atmosfēras spiediens pakāpies līdz 759-761 dzīvsudraba staba milimetram jūras līmenī.

Saullēktā gaisa temperatūra vietām noslīdējusi līdz +4 grādiem

Ceturtdienas saullēktā gaisa temperatūra Latvijā bija +4..+9 grādi un tikai vietām piekrastē nekļuva vēsāks par +10..+12 grādiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Visos reģionos gaisa temperatūra vietām noslīdēja zem +5 grādiem. Deviņos rītā gaisa temperatūra gaidāma +12..+17 grādu robežās.

Debesis pārsvarā skaidras, pa visu valsti ir vien daži mākoņi, atsevišķās vietās izklīst migla. Galvenokārt pūš lēns rietumu, dienvidrietumu vējš.

Rīgā skaidrs laiks un lēns vējš. Gaisa temperatūra saullēktā bija no +6 grādiem starptautiskajā lidostā un citviet piepilsētā līdz +12 grādiem pilsētas ziemeļos.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijā bija +15..+19 grādu.

14.jūnija augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +41 grāds Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -2 grādi kalnos Eiropas centrālajā un dienvidaustrumu daļā.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Uz augšu