Visās Rīgas peldvietās liels cilvēku pieplūdums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Iestājoties karstam laikam, pludmales pie visām astoņām Rīgas oficiālajām peldvietām sestdien ir cilvēku piepildītas, teica Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis. Vissiltākais ūdens ir Bābelītes peldvietā, kur ūdens temperatūra sasniegusi +21 grādu pēc Celsija, tai seko Ķīpsalas peldvieta ar +19 grādiem, savukārt +18 grādi ir Rumbulas un Ķīšezera peldvietās.

Lucavsalas, Daugavgrīvas un Vakarbuļļu peldvietās ūdens temperatūra ir +16 grādi, bet viszemākā temperatūra ir Vecāķu pludmalē, kur ūdens uzsilis tikai līdz +15 grādiem.

Ņemot vērā, ka ūdens temperatūra virs +20 grādiem ir tikai Bābelītes peldvietā, pašvaldības policija aicina iedzīvotājus neskriet ūdenī sakarsušiem, jo tas var izraisīt krampjus.

Pagaidām nekādu starpgadījumu Rīgas peldvietās nav bijis, tomēr policija aicina iedzīvotājus pie ūdens atpūsties uzmanīgi, nepārvērtēt savus spēkus un nekādā gadījumā neiet peldēties alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu