Trešdien no jauna pastiprināsies vējš un daudzviet īslaicīgi līs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Tuvākajās stundās Latgalē un Sēlijas austrumos gaidāmas spēcīgas pērkona lietusgāzes, vietām iespējama arī krusa un vētra, pārējā Latvijā ciklona ietekmē gaidāma rietumu, ziemeļrietumu vēja pastiprināšanās brāzmās līdz 14-19 metriem sekundē, brīdina sinoptiķi.

Naktī uz trešdienu vējš pierims un pūtīs no rietumiem, mākoņu daudzums būs neliels un mainīgs, dažviet iespējams īslaicīgs lietus. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +7..+10 grādiem, pretvēja piekrastē - līdz +14 grādiem.

Dienā no jauna pastiprināsies rietumu, ziemeļrietumu vējš, pēcpusdienā brāzmās sasniedzot 13-18 metru sekundē. Vietām Austrumlatvijā, galvenokārt Latgalē, lietus un negaisa mākoņu ietekmē iespējamas vēl lielākas vēja brāzmas.

Trešdien saule mīsies ar mākoņiem un daudzviet - lielākoties valsts austrumu pusē - īslaicīgi līs, vietām dārdēs pērkons un iespējama krusa. Gaisa temperatūra nepārsniegs +15..+19 grādu.

Rīgā tuvākajā diennaktī būs mainīgs mākoņu daudzums, iespējams neliels īslaicīgs lietus. Naktī vējš pierims un gaisa temperatūra būs tuvu +10 grādiem; pēcpusdienā ziemeļrietumu vējš brāzmās atkal pastiprināsies līdz 17 metriem sekundē, gaisa temperatūra būs +17 grādu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu