Pēcpusdienā saule gaisu sasildīs līdz +24 grādiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pirmdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem, valsts austrumu daļā atsevišķi lielāki gubu mākoņi var atnest nelielu īslaicīgu lietu, prognozē sinoptiķi.

Pūšot lēnam vējam un sildot saulei, gaisa temperatūra pēcpusdienā paaugstināsies līdz +19..+24 grādiem.

Rīgā gaidāma sausa diena, starp mākoņiem spīdēs saule, pūtīs lēns vējš un gaiss iesils līdz +23 grādiem.

Laikapstākļus nosaka augsta spiediena atzars, atmosfēras spiediens visā valstī pakāpies līdz 760-761 dzīvsudraba staba milimetram jūras līmenī.

Pirmdienas rītā daļēji mākoņains laiks

Pirmdienas rītā mākoņi daļēji klāj Latvijas debesis, saulainākais laiks ir Kurzemē, liecina meteoroloģiskā informācija.

Nokrišņu nav. Dažviet dūmaka. Pūš lēns vējš.

Gaisa temperatūra saullēktā bija no +8..+9 grādiem daudzviet Kurzemē līdz +15..+16 grādiem Vidzemes piekrastē. Deviņos rītā gaidāmi +14..+18 grādi.

Rīgā rīta agrumā lielākoties mākoņains laiks, pūš lēns dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra nakts gaitā galvaspilsētā nav noslīdējusi zemāk par +14..+15 grādiem.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijā bija +17..+22 grādi.

9.jūlija augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +38..+40 grādu Spānijā, Itālijā, Albānijā, Bulgārijā, Maķedonijā, Grieķijā un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu 0..+1 grāds dažviet Islandē, Skandināvijā un Alpu kalnos.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Uz augšu