Pēc šovakar gaidāmā negaisa temperatūra strauji kritīses

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sestdienas pievakarē un naktī uz svētdienu Latviju šķērsos aukstā atmosfēras fronte, tādēļ maksimālā gaisa temperatūra svētdien būs tikai +19..+23 grādi, prognozē sinoptiķi.

Pēc pērkona negaisa, kas sestdienas pievakarē un naktī uz svētdienu plosīsies daudzviet Latvijā, svētdien starp mākoņiem brīžiem parādīsies saule, daudzviet uzpilinās lietus, vietām īslaicīgi līs mēreni.

Pūtīs rietumu, dienvidrietumu vējš - Latgalē tas būs lēns, bet Kurzemes rietumu piekrastē brāzmās pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē.

Minimālā gaisa temperatūra naktī uz svētdienu būs +14..+19 grādu.

Rīgā sestdienas vakarā prognozēts pērkona negaiss. Svētdien starp mākoņiem parādīsies saule, nedaudz īslaicīgi līs, pūtīs mērens dienvidrietumu vējš un gaiss iesils līdz +22 grādiem.

Jau ziņots, ka pērkona negaiss sestdien un naktī uz svētdienu var būt postošs - iespējama spēcīga vētra, virpuļviesuļi, liela krusa un ļoti intensīvas lietusgāzes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu