Likvidējot vēja radītos postījumus, ugunsdzēsēji glābēji devās uz vairāk nekā 220 izsaukumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Pagājušās nedēļas nogalē, likvidējot vēja radītos postījumus, ugunsdzēsēji devās uz vairāk nekā 220 izsaukumiem, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vairumā gadījumu izsaukumi bija par to, ka koki ir pārkrituši pār ceļa braucamajām daļām, bet tika saņemti arī izsaukumi par gadījumiem, kad nolūzuši koki uzkrituši uz automašīnām, ēku tuvumā vai arī uz ēkām, kā arī elektrības vai apgaismes vadiem. Vislielākos postījumus spēcīgais vējš radīja tieši Rīgā un tās apkārtnē, no kurienes VUGD saņēma vairāk nekā 100 izsaukumus.

Tāpat vakar ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Jaunsaules ielu Rīgā, kur piecstāvu dzīvojamā mājā no otrā stāva logiem bija redzami dūmi. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka otrā stāva dzīvoklī deg bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. Ar izbīdāmo kāpņu palīdzību no piedūmotā dzīvokļa izglābts vīrietis, kurš nodots mediķiem.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Uz augšu