Rīgā vētra būtiskus postījumus nav nodarījusi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgā nedēļas nogalē notikusī vētra būtiskus postījumus nav radījusi, skaidroja pašvaldībā.

Mājokļu un vides departamenta direktora vietniece - direktora biroja vadītāja Inga Ivanova aģentūrai LETA pastāstīja, ka departaments atbild par kokiem, kas ir ielu malās. Kopā tas saņēmis 20 iesniegumus par vētrā nolauztiem kokiem, no kuriem puse atrodas gar ielu malām uz pašvaldībai piederošām zemēm un otra puse privātajās teritorijās.

Ivanova pastāstīja arī, ka departaments nav saņēmis sūdzības no SIA «Rīgas meži» par kādiem būtiskiem postījumiem pašvaldības parkos un skvēros.

Savukārt Īpašuma departamentā aģentūra LETA uzzināja, ka tas vakar apzināja un apsekoja pašvaldības objektus un būvniekus, kuri veic remontdarbus pašvaldības izglītības iestādēs. Būtiski bojājumi pašvaldības īpašumos nav radīti.

Departamentā gan pastāstīja, ka uz Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas no VAS «Valsts nekustamie īpašumi» piederoša īpašuma uz jumta bija uzgāzusies viena koka daļa, tomēr tas nekādus postījumus ēkai nodarījis nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu