Aglonas svētku laikā slimnīcās nogādāti seši cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Romas Katoļu Baznīcas Informācijas centrs

Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētku laikā Aglonā no 12.augusta līdz 15.augustam slimnīcās papildu izmeklēšanai vai diagnozes precizēšanai tika nogādāti seši cilvēki, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Pēc viņas paustā, pasākuma dalībnieku sūdzības bija saistītas ar sāpēm vēderā, sirds asinsvadu slimību saasināšanos un traumām.

Vītola norādīja, ka pasākums šogad noritējis mierīgi bez nozīmīgām traumām un negadījumiem. Aglonas svētku laikā cilvēki visbiežāk pēc palīdzības vērsušies ar sirds-asinsvadu slimību paasinājumiem, locītavu sastiepumiem, ādas noberzumiem, fizisku spēku izsīkumu, galvassāpēm, gremošanas trakta darbības traucējumiem, kā arī ar alerģisku reakciju pēc insektu dzēlieniem.

Jau ziņots, ka no dažādām Latvijas vietām norisinājās svētceļojums uz Aglonu, kur 11.augustā sākās, bet 14.augustā kulmināciju sasniedza Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu