Otrdien lietu prognozē Kurzemē un Vidzemē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Otrdienas rītā Latvijā ir apmākušās debesis, vietām tās skaidrojas un vietām arī nedaudz īslaicīgi līst, liecina meteoroloģiskā informācija. Lokālu stiprāku lietu dažviet Vidzemē un Kurzemē nes no jūras nākoši mākoņi.

Pūš mērens rietumu vējš. Gaisa temperatūra +7..+10 grādu, piekrastes novados līdz +13 grādiem.

Rīgā apmācies laiks, gaisa temperatūra +10 grādu. Rietumu, dienvidrietumu vējš pūš ar ātrumu 3-8 metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijā bija +11..+14 grādu, valsts austrumu daļā līdz +17 grādiem.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 18.septembrī bija +41 grāds Grieķijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -11 grādu Alpu virsotnēs.

Otrdien dienā!

Otrdien dienā Latvijā būs pārsvarā mākoņains laiks, saulaināka diena gaidāma valsts dienvidos. Daudzviet gaidāms neliels īslaicīgs lietus, no jūras nākoši mākoņi vietām Kurzemē un Vidzemes ziemeļrietumos atnesīs lietusgāzes.

Pūtīs mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, Kurzemes rietumkrastā brāzmās līdz 15 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +11..+16 grādiem.

Rīgā kādā brīdī var uzlīt, mākoņu daudzums brīžiem samazināsies. Pūšot mērenam dienvidrietumu vējam, gaiss iesils līdz +15..+16 grādiem.

Laikapstākļus ietekmē zema spiediena ieplaka, kas saistīta ar aizejošo ciklonu. Atmosfēras spiediens paaugstinājies līdz 753-757 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu