Meksikas zemestrīcē gājuši bojā 273 cilvēki

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Meksikā otrdien notikušajā zemestrīcē bojāgājušo skaits ir pieaudzis līdz 273 cilvēkiem, ceturtdien paziņoja prezidenta administrācija.

7,1 magnitūdu stiprajā zemestrīcē visvairāk bojāgājušo ir valsts galvaspilsētā Mehiko – 137 cilvēki.

Morelosas štatā dzīvību zaudējuši 73 cilvēki, Pueblas štatā – 43, Mehiko štatā, kas robežojas ar valsts galvaspilsētu – 13, Gerrero štatā – seši, un Oahakas štatā – viens cilvēks.

Jau vēstīts, ka šis ir lielākais zemestrīces upuru skaits Meksikā kopš 1985.gada, kad zemestrīcē Mehiko gāja bojā tūkstošiem cilvēku.

Meksikas karaflote ceturtdien paziņoja, ka Mehiko sagruvušā skolā, kur glābēji meklēja iespējami iesprostotu meiteni, neatrodas bērni, kas būtu pazuduši bez vēsts.

Karaflotes sekretāra palīgs Anhels Enrike Sarmjento sacīja, ka ir liecības par to, ka skolas drupās atrodas cilvēks, kas varētu būt dzīvs, bet viņš, domājams, ir šīs skolas darbinieks.

Iespējami iesprostotās meitenes meklēšana skolas drupās bija pievērsusi visas valsts uzmanību kā cerības simbols pēc postošās zemestrīces.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu