Naktī un no rīta visvairāk lijis Kurzemes rietumos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET / LETA

Naktī uz svētdienu visvairāk lijis Kurzemes rietumos - nokrišņu daudzums Rucavā, Liepājā, Pāvilostā un Ventspilī sasniedzis 15-20 milimetru, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

(Atbilstoši jaunākajai informācijai aktualizēta visa ziņa.)

Šonedēļ kopumā nokrišņu daudzums minētajās novērojumu stacijās, kā arī Ventspilī sasniedzis 62-82 milimetrus, kas atbilst 70-90 procentiem no mēneša normas.

Pārējā Latvijā pēdējās 12 stundās lijis krietni mazāk, valsts austrumos vietām nav lijis nemaz.

Svētdienas rītā apmākušās debesis, Kurzemes rietumos vietām sāk skaidroties. Valsts lielākajā daļā līst.

Dienvidu, dienvidaustrumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu 8-15 metru sekundē, Kurzemē iegriežas rietumu vējš. Gaisa temperatūra +7..+10 grādu.

Rīgā lietains laiks, dienvidu, dienvidaustrumu vējš brāzmās pūš līdz 13 metriem sekundē, gaisa temperatūra +8..+9 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra sestdien Latvijā bija +11..+14 grādu.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 7.oktobrī bija +35 grādi Spānijā un +37 grādi Portugālē. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz svētdienu -8..-10 grādu kalnos Eiropas ziemeļu, centrālajā un dienvidaustrumu daļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu