Alpu stila ģimenes māja ar, iespējams, fantastiskāko skatu Latvijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Par Vidzemes Šveici dēvētajā Siguldā pārdošanā nonākusi dzīvojamā māja, no kuras plašajiem logiem, balkoniem un terasēm paveras fantastiska ainava uz Gaujas senleju, Gauju un Turaidas pili. Kā liecina informācija īpašuma sludinājumā, šī māja ar, iespējams, vienu no skaistākajiem dabas skatiem Latvijā, pārdošanā tiek piedāvāta par 1 900 000 eiro.

Labiekārtotais īpašums ir mājas saimnieku, aktīvu ceļotāju, izlolots sapnis par mūsdienīgu Alpu stila ģimenes māju Vidzemes Šveices sirdī. Māja kalpojusi par miera oāzi lielai ģimenei, taču nu iedvesmojošajai mājvietai tiek meklēti jauni īpašnieki.

Vērtīgais īpašums atrodas vien pārdesmit metru attālumā no Kaķīškalna slēpošanas trases un sastāv no dzīvojamās mājas ar plašu dārzu. Ēkas kopējā dzīvojamā platība ir 378 kvadrātmetri un tā izkārtota četros līmeņos. Tās pirmajā stāvā izvietota gaiša, ar ēdamzonu un virtuvi apvienota dzīvojamā telpa, plaša halle un darbistaba. Otrajā stāvā ir vairākas guļamistabas, bet jumta stāvā izveidota atpūtas zonā. Tikmēr pagrabā līmenī ir pirts, kinozāle, kā arī saimniecības telpa un garāža.

Tā kā mājai ir plaši logi un uz senlejas pusi vērsti balkoni un terases, jaunie īpašnieki un viņu viesi šeit visos gadalaikos varēs baudīt pārsteidzošas dabas pārvērtības vairāku kilometru garumā.

Pavasarī varēsiet vērot dabu atmostamies un sazaļojam, vasarā - miglas apņemtus kokus agrā rītā un krāšņus saulrietus, rudenī - zelta rudeni un neskaitāmās tā nokrāsas baudīt savā mājā Siguldā, ziemā - redzēt Gauju aizsalstam un izbaudīt kalnu slēpošanu pāris soļu attālumā Kaķīškalna slēpošanas trasē.

Sludinājums apskatāms šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu