Liepājas ostā vējš brāzmās pastiprinājies līdz 25 metriem sekundē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdienas pievakarē Liepājas ostā reģistrētas vēja brāzmas līdz 25 metriem sekundē, liecina dati no SIA «Ekers Stividors LP» meteoroloģisko novērojumu stacijas.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra Liepājas novērojumu stacijā, kas atrodas 1,3 kilometrus no jūras, kā arī Rucavas novada Papē vējš brāzmās pastiprinājies līdz 21 metram sekundē.

Tuvākajās stundās dienvidrietumu vējš pieņemsies spēkā arī Ventspilī un Vidzemes piekrastē, tostarp Ziemeļvidzemes krastā vēlā sestdienas vakarā iespējamas brāzmas līdz 25 metriem sekundē, liecina sinoptiķu prognozes.

Naktī vēja ātrums sāks mazināties, svētdien no rīta un dienā dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās pierims līdz 10-15 metriem sekundē.

Valsts lielākajā daļā palaikam būs nokrišņi, vietām stiprs lietus un sniegs, iespējama arī krusa un slideni ceļi. Naktī Latgalē, svētdienas pēcpusdienā Latvijas lielākajā daļā nav gaidāmi būtiski nokrišņi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu