Pirmdien arī dienas laikā vietām nedaudz līs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pirmdien Latvijas lielākajā daļā saglabāsies apmācies laiks, vietām gaidāms neliels lietus un dūmaka, vakarā var veidoties migla.

Gaidāms lēns vējš un bezvējš. Maksimālā gaisa temperatūra +3..+7 grādi.

Rīgā būs apmākusies diena, iespējama līņāšana un dūmaka. Pūšot lēnam dienvidu vējam, gaisa temperatūra tikpat kā nemainīsies un būs +4..+5 grādi.

Uz dienvidiem un ziemeļiem no Latvijas ir cikloni. Atmosfēras spiediens lēnām turpina kāpt, no rīta tas ir 751-755 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Pirmdienas rītā vietām līņā; dažviet Kurzemē konstatēts apledojums

Pirmdienas rītā Latvijā ir pārsvarā apmākušās debesis, vietām - it īpaši novados uz dienvidaustrumiem no Rīgas - nedaudz līst, liecina dati no uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» un Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra.

Naktī Kurzemē apledoja ceļi, atsevišķos posmos apledojums var būt saglabājies arī no rīta. Vietām Kurzemē novērota arī neliela migla.

Pūš lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš.

Gaisa temperatūra +2..+4 grādi, piekrastē vietām +6 grādi, bet dažviet Kurzemē nulle grādu. Tostarp rīta agrumā Ventspilī gaisa temperatūra bija no nulles lidostā līdz +6 grādiem ostā.

Rīgā apmācies laiks, pūš dienvidu vējš 4-7 metri sekundē, gaisa temperatūra +3..+4 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +3,5 grādiem Alūksnē līdz nepilniem +8 grādiem Kurzemes piekrastē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 12.novembrī bija +26..+27 grādi Spānijas dienvidu un austrumu piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -20 grādu Alpu virsotnēs.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Uz augšu