Virs koku galotnēm: Krāsains rudens Ņūhempšīrā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Rex Features

Lai arī Latvijā krāsains rudens vairs teju nav vērojams, daudzās pasaules vietās tikai šobrīd tad ir pilnbriedā. Fotogrāfs Rahuls Puteins no Ņujorkas dalījies ar skaistiem attēliem, kas ar dronu uzņemti virs Ņūhempšīras štata ASV.

Gleznainas fotogrāfijas ar rudens krāsām fotogrāfs uzņēmis virs kādas automaģistrāles Ņūhempšīrā. Koku lapas šajā gada laikā iekrāsojas visdažādākajos toņos.

«Iepriekš šajā vietā esmu bijis vairākas reizes, tomēr vēl nebiju sapratis šā izliektā ceļa skaistumu, līdz virs tā palaidu savu dronu. Rudens laikā tā ir īpaši krāšņa,» aģentūrai «Rex Features» stāsta Puteins.

Ņūhempšīrā vērojami daudz dažādu kalnu, ceļu un ezeru, kas ainavu rudens laikā dara vēl daiļāku.

«Uzņemt fotogrāfijas, izmantojot dronu, bija brīnišķīga un citādāka pieredze - ir jādomā par tik daudziem un dažādiem aspektiem. Mani tas bija elpu aizraujoši. Tā bija pirmā reize, kad sapratu, cik skaista ir mūsu zeme, un esmu gandarīts, ka man bija iespēja to iemūžināt.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu