Ceturtdiena - nedēļas saulainākā diena

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Ceturtdiena Latvijā būs saulainākā diena šonedēļ, liecina sinoptiķu prognozes. Nokrišņu nebūs, vietām Austrumlatvijā saglabāsies vairāk mākoņu. No rīta atsevišķās vietās, vakarā jau daudzviet valstī gaidāma migla. Vakarā atsāksies ceļu apledošana.

Dienas vidū saule gaisu sasildīs līdz +4..+9 grādiem.

Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no rietumiem, dienvidrietumiem.

Rīgā gaidāms saulains laiks, vakarā var veidoties migla. Maksimālā gaisa temperatūra +7 grādi.

Laikapstākļus nosaka anticiklona ziemeļu mala. Atmosfēras spiediens paaugstinājies līdz 763-767 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

Ceturtdienas rītā pārsvarā skaidras debesis, daudzviet apledojums

Ceturtdienas rītā Latvijā ir pārsvarā skaidras debesis, nav nokrišņu, liecina meteoroloģiskā informācija.

Saskaņā ar VAS «Latvijas Valsts ceļi» datiem autoceļi daudzviet apledojuši, tos kaisa. Līdz deviņiem rītā turpināsies apledojuma veidošanās.

Pūš lēns līdz mērens rietumu vējš. Atsevišķās vietās ir dūmaka, var sabiezēt migla.

Gaisa temperatūra +1..+4 grādi, piekrastē līdz +7 grādiem.

Rīgā skaidrs laiks, gaisa temperatūra +3 grādi. Jāuzmanās no apledojuma. Dienvidrietumu vējš pūš ar ātrumu 2-7 metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +3,3 grādiem Alūksnē līdz +8,5 grādiem Rucavā un Ventspilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 15.novembrī bija +24 grādi Grieķijā un +26 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -24 grādi Zviedrijas ziemeļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu