Silta gulta un ziemeļblāzma jeb naktsmītne caurspīdīgā «burbulī»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Liela daļa cilvēku ceļojumos raizējas, vai dabūs viesnīcu numuriņus ar skaistu skatu, taču tie atpūtnieki, kas par brīvdienu galamērķi izvēlējušies Islandes dienvidu daļu, par to var neuztraukties. Islandes Skalholtas ciematā atrodas «5 Million Star Hotel» viesnīca ar īpaši ainavisku skatu, ziņo aģentūra «Caters News Agency».

Viesnīca atrodas Skalholtas ciematā netālu no Hvitas upes. Katrs no viesnīcas numuriņiem ir caurspīdīga burbuļa formā, ļaujot tūristiem baudīt Islandes dabu, vērot zvaigznes un ziemeļblāzmu, guļot siltā gultā.

Katrs no «burbuļiem» atrodas apmēram vienas stundas attālumā no Reikjavīkas. Tajā atrodas divguļamā gulta, segas, spilveni, plauktiņš un sildītāji, savukārt vannas istaba un virtuve pieejama tikai kopīgai lietošanai.

«Burbulī» gaiss atjaunojas divas līdz septiņas reizes stundā, šādā veidā novēršot mitrumu.

«Ļauj savam bērnības sapnim par gulēšanu zem klajas debess piepildīties. Izbaudi ziemeļblāzmu un zvaigznes ziemā, kā arī saulrietu un dabu vasarā,» sacījis viesnīcas pārstāvis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu