Ik dienas Līču patversmē nonāk viens vai divi suņi (3)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Rīgas dzīvnieku patversme un biedrība "Ulubele" sākusi cīņu par dzīvnieku likteni un turpmāko dzīvi. Tautas balsij bija iespēja ielūkoties Rīgas dzīvnieku patversmē "Līči", kuru šā gada maijā sāka apsaimniekot "Ulubele", un iepazīties ar tiem suņiem, kurus cilvēki ir situši, spīdzinājuši un pametuši.

Ik dienu šajā patversmē Juglā tiek nogādāts viens līdz divi pamesti vai atrasti suņi. Kā stāsta dzīvnieku kopēji, katrs piektais suns patversmē ierodas nobijies. Tāpēc topošajiem saimniekiem ne mirkli nav jābīstas par suņa nelāgo raksturu, pieņemot savā ģimenē. Šie dzīvnieki jūtas apjukuši un nodoti. Galvenā lieta, par ko dzīvnieku aizstāvji cīnās, - par obligātu visu suņu reģistrāciju, identificējot tos ar čipiem, un visu šo dzīvnieku datu uzturēšanu vienotā valsts reģistrā. Tas jau ir noteikts likumā un stāsies spēkā nākamā gada 1. jūlijā.

Skatīt pievienoto video

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu