Vācijā pingvīns bezcerīgi iemīlējies sava kopēja melnbaltajos apavos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flic

Vācijas pilsētas Konstancas jūras dzīvnieku centrā mītošs pingvīns bezcerīgi iemīlējies sava kopēja melnbaltajos apavos, vēsta ziņu aģentūra DAPD.

Taču viņam neatlika nekas cits, kā meklēt pretmīlu savas sugas pārstāvju vidū, kad kopējs sāka valkāt zilas kurpes.

Pingvīnu aprūpētāja Denisa Kīblera melnbaltajām kurpēm uzmanību sāka izrādīt ne tikai Gento pingvīns Bonaparts, bet arī citi viņa sugasbrāļi, un

kopējs bija spiests nomainīt apavus, lai mudinātu putnus pāroties savā starpā, nevis izrādīt neauglīgu interesi par gumijas apaviem.

Pingvīns Bonaparts bija pirmais, kurš aptuveni pirms četrām nedēļām, sākoties pārošanās sezonai, sāka izrādīt pastiprinātu interesi par Kīblera apaviem, acīmredzot kļūdaini noturot tos par guļošu pingvīnu mātīti. Drīz vien par "mātītes" uzmanību sāka sacensties arī citi pingvīni.

Sākotnēji pēc apavu nomaiņas Bonaparts bija stipri apjucis un samulsis, taču tagad viņš daudz vairāk uzturas reālu sieviešu dzimtes pingvīnu sabiedrībā. Kīblers sacīja, ka tad, kad Bonaparts atradīs sev īstu partneri,

viņš, visdrīzāk, atsāks valkāt savus iemīļotos apavus, jo pingvīni ir monogāmi.

Šī nav pirmā reize, kad Vācijas pingvīni iemīlējušies ne savas sugas pārstāvjos.

Minsteres zoodārza pingvīnu meitene Sendija ilgu laiku bija iemīlējusies savā kopējā Pēterī Folbrahtā, taču beigu beigās viņa tomēr izvēlējās palikt kopā ar savas sugas pārstāvi Hermanu. Savukārt pagājušajā gadā Konstancas pingvīni nonāca tabloīdu uzmanības lokā, kad divi pingvīnu tēviņi atrada kopīgu valodu un nesekmīgi centās pāroties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu