Taps lācenes Mades izbāznis (145)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dabas muzeja speciālisti veidos izbēgušās un otrdien nošautās lācenes Mades izbāzni, kuru varētu novieto muzeja ekspozīcijā vai Līgatnes dabas parka teritorijā.

Līgatnes dabas taku vadītājs Jānis Andrušaitis apliecināja, ka muzeja darbinieki trešdien ieradušies pārbaudīt lācenes mirstīgās atliekas un uzņēmušies veidot lācenes izbāzni. Pagaidām dzīvnieka mirstīgās atliekas uzticētas muzeja pārstāvjiem.

Pagaidām neesot izlemts, kur izbāzni vēlāk novietos. Iespējams, tas varētu atrasties Dabas muzejā, taču, iespējams, Līgatnes dabas parkā.

Jau vēstīts, ka Madei izdevās nokļūt brīvībā no sava nožogojuma Līgatnes dabas takās svētdien vakarā. Pēc ilgiem meklējumiem un pūliņiem pielabināt lāceni kļuva skaidrs, ka viņa tik viegli nedosies rokā. Tā kā viņu nebija iespējams iemidzināt, Līgatnes novada iedzīvotāju drošības dēļ lācene otrdienas vakarā tika nošauta.

Komentāri (145)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu