Iereibušu melleņu lasītāju mežā sakodusi čūska (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā diennaktī Vidzemē 36 gadus vecu iereibušu melleņu lasītāju mežā sakodusi čūska, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Kā pastāstīja dienesta Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša, rāpulis vīrieti sakodis plaukstā. Kodiens izraisījis alerģisku reakciju, tāpēc cietušais nogādāts slimnīcā.

Citviet Vidzemes reģionā kādu 56 gadus vecu vīrieti sadzēlušas vairākas bites, jo pļaujot zāli, uzdūries to pūznim. Vīrietim sākusies alerģiska reakcija, tāpēc arī viņš nogādāts slimnīcā.

Vēl kāds 17 gadus vecs vidzemnieks vakar nopietni savainojis plaukstu, iespiežot to starp baļķiem. Viņš ar vairāku pirkstu amputāciju nogādāts slimnīcā Rīgā. Līdzīgā negadījumā cietis arī 21 gadu vecs Vidzemes iedzīvotājs. Viņš savainojis roku ar ripzāģi un ar traumatiskiem pirkstu bojājumiem nogādāts slimnīcā Rīgā.

Kā ziņots, kopumā mediķi pagājušā diennaktī saņēmuši 1119 izsaukumus. No tiem 187 saistīti ar dažāda veida traumām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu