Paskat tik! Papagailis, kurš dzer alu un valkā džemperi (10)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no "Youtube" video

Par īstenu slavenību Lielbritānijā kļuvis kāds papagailis vārdā Džeks, kurš sava saimnieka pavadībā ir regulārs viesis vietējos krodziņos, kur ar prieku iemalko alu un uzēd kariju.

Viņa saimnieks Džeku dēvē par savu dvēseles draugu un stāsta, ka dzīvnieks iecienījis arī sarkanvīnu un labprāt klausoties rokmūziku.

Sešus gadus vecais papagailis ir sava saimnieka labi aprūpēts un ticis arī pie visai modīga džempera ar kapuci.

«Viņam ļoti garšo alus un sarkanvīns, taču kādu nakti es mājās dzirdēju troksni, pagriezos un ieraudzīju, ka viņš būrī nogāzies no savas laktas. Viņš bija izdzēris par daudz vīna,» stāsta saimnieks Norijs Makkinons.

«Tagad, kad pabā nopērku viņam pinti, viņš iedzer vien pāris malkus,» uzsver Norijs.

«Viņam ir lielisks raksturs, un viņš ir nepārspējams kompanjons. Mums abiem patīk «Status Quo» mūzika, tāpēc kopā bieži to klausāmies. Viņš mūzikas ritmā kustina galvu - uz priekšu un atpakaļ.»

«Viņš mēģina arī dziedāt līdzi tādām dziesmām kā «Whatever You Want», taču ārā iznāk tikai kāds ķērciens,» par papagaiļa muzikālo talantu stāsta saimnieks.

54 gadus vecais Norijs, kurš strādā par medbrāli, stāsta, ka dzīvnieku par 1500 mārciņām iegādājies no kāda sava drauga, pat nenojaušot, cik tuvas izvērtīsies abu attiecības.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu