Labdarība dzīvnieku patversmei - orientēšanās ar suņukiem mežā (2)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Bokāns, fotokadri.lv

14.septembrī, siltā atvasaras dienā, Juglas dzīvnieku patversmes «Labās mājas» teritorijai pieguļošajā mežā norisinājās jau otrās labdarības orientēšanās sacensības ar suņiem «Robins mežā» Rudens posms. Lai atrastu orientēšanās distancē izvietotos divdesmit kontrolpunktus, trasē devās gandrīz 150 dalībnieku, kurus pavadīja, vai pareizāk sakot, kam ceļu rādīja, piecdesmit divi suņi.

Ne viens viens dalībnieks «Robins mežā» apmeklēja atkārtoti. «Milzīgs gandarījums, ka mūsu brīvprātīgie ir kopā ar «Labo māju» iemītniekiem gan ikdienā, gan tādā svētku dienā kā šī. Trasē devās arī 16 patversmes suņi , kas izbaudīja daudz uzmanības un mīlestības. «Robins mežā» pavadīja silta saule, kā arī neaizmirstama un patīkama kompānija, ko sagādāja ikviens un visi mūsu dalībnieki. Esam gatavi jaunam posmam pavasarī!» priecīgi atzīst patversmes pārstāve Linda Zirdziņa.

Kā labdarības orientēšanās sacensību patroni ar Nr.1 sacensībās startēja Karaliskā improvizācijas teātra komanda ar labradoru Danti. Tās kapteinis Jānis Skutelis godam vadīja savu komandu, jo atrada visus kontrolpunktus un uzrādīja teicamu laiku, vēlāk kopā ar visiem baudot brīvprātīgo meiteņu gatavoto brīnumgardo zupu un kūkas. Kā nekā, suņi šajā pasākumā spēlēja pirmo vijoli un tādēļ «Labās mājas» parūpējās, lai ikviens suns tiek pie gabala īpaši gatavotas suņu tortes.

«Robins mežā». Rudens posms laikā ziedojumos tika savākti 607 eiro.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu