Pirmo reizi Latvijā norisināsies bezšķirnes kaķu izstāde (1)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pirmo reizi Latvijā norisināsies bezšķirnes kaķu izstāde, pavēstīja dzīvnieku patversme «Mežavairogi».

Izstāde iekļauta dzīvnieku patversmes jau piekto gadu rīkotās Latvijas adoptēto un patversmju dzīvnieku izstādes programmā. Izstāde notiks 4.oktobrī Rīgā, «Skonto» hallē. 5.Latvijas adoptēto un patversmju dzīvnieku izstāde notiks vienlaikus ar dzīvnieku izstādi «Dzīvnieku pasaule».

Pasākumā adoptētie un patversmju suņi un bezšķirnes kaķi sacentīsies par uzvarām daudzās nominācijās, piemēram, «Kāds saimnieks - tāds suns», «Skatītāju balva», «Suņu paklausības rallija uzvarētājs».

Suņu, kaķu vai citu adoptētu mīļdzīvnieku saimniekiem, kas ar savu mīluli vēlas piedalīties izstādē, dalība tajā jāpiesaka līdz 3.oktobra plkst.18. Izstādes dalībnieku reģistrācija notiks arī uz vietas pasākuma dienas rītā, taču bez iepriekšējās pieteikšanās organizatori nevar garantēt dalību izstādē, jo četrkājaino konkursantu skaits būs ierobežots. Dalība 5.Latvijas adoptēto un patversmju dzīvnieku un 1.Latvijas bezšķirnes kaķu izstādē būs bez maksas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu