Pasaules Dzīvnieku aizsardzības diena - 4. oktobris!

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele» aicina atzīmēt ikgadējo Pasaules Dzīvnieku aizsardzības dienu 2014.gada 4.oktobrī Līčos no plkst. 13.00.

Biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele» aicina atzīmēt ikgadējo Pasaules Dzīvnieku aizsardzības dienu 2014.gada 4.oktobrī Līčos no plkst.13.00.

Programmā:
13.00-13.30 bērnu un jauniešu vokālās studijas «Nots» koncerts un īpašais pārsteigums;
13.30-14.00 suņu pastaigu laukumu un ar Narvesen un Royal Canin atbalstu izveidotā suņu apmācības un sporta laukuma atklāšana;
14.00-15.00 kūka dzīvnieku patversmes iemītniekiem, draudzīgas sarunas un silta tēja patversmes draugiem, atbalstītājiem, viesiem;
15.00-17.00 brīvais laiks pastaigām ar suņiem, meditācijai ar kaķiem, ekskursijai pa patversmi u.c.

Lūgums ierasties ērtā praktiskā apģērbā, kas nesamirkst un ko nav žēl nedaudz notraipīt.
Ciemakukulim: Astaiņiem garšo pēc iespējas labāki konservi un sausie kaltējumi vai laba sausā barība. Astaiņi vienmēr ir priecīgi par dzīvniekiem domātām rotaļlietām. Viņiem noder arī kaklasiksnas, pavadas, nagu asināmie u.c. aksesuāri, kas var būt arī lietoti.
Svarīgi: Droši ņemiet līdzi mājās uzkrāto makulatūru – to Līčos savācam, nododam un saņemam nelielu finansējumu patversmei. Noder arī dvieļi, palagi, segas.
Ļoti svarīgi: Neņemam līdzi savus dzīvniekus – šai svinīgajā brīdī mīlestību un laiku veltām patversmes dzīvniekiem, bet savējos palutinām mājās individuāli :)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu