Glābēji palīdz zalktim un vārnai

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī glābēji snieguši palīdzību nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Tukuma novada Tumes pastā suns bija iekritis četrus piecus metrus dziļā akā, savukārt Jūrmalā zalktis iesprūdis radiatorā, bet Rīgā vārna sapinusies koku zaros, kaijas mazulis iekritis divus metrus dziļā akā, cits - baseinā un kaķis iesprūdis automašīnas motora nodalījumā.

Visos gadījumos glābēji sniedza palīdzību dzīvniekiem – suns izvilkts ārā un atdots saimniekam, zalktis atbrīvots un palaists mežā, vārna atbrīvota un palaista brīvībā, kaijas mazuļi izvilkti no akas un no baseina un palaisti brīvībā, kaķis atbrīvots un atdots saimniekam.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki reaģējuši uz 49 notikumiem, no kuriem 23 bijuši saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 24 - ar glābšanas darbiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu