Rīgas centrā pa logu izkritušais suns izlecis pats

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Pagājušajā sestdienā, 29. augustā, ap plkst.14.40 pēc palīdzības pie Valsts policijas Speciālo objektu apsardzes pārvaldes darbiniekiem, kuri tobrīd patrulēja pilsētas centrā, vērsās iedzīvotāji. Viņi apgalvoja, ka Alberta ielā pa logu esot izmests suns, kas uzkritis uz kādas automašīnas jumta. Skaidrojot notikušā apstākļus, policija konstatējusi, ka suns, visticamāk, pa logu izlecis pats.

Speciālo objektu apsardzes pārvaldes darbinieki notikuma vietā atrada savainotu suni, kas, iespējams, tika izmests pa mājas logu. Uz notikuma vietu tika izsaukti Brasas iecirkņa policisti.

Pašreiz Rīgas Brasas policijas iecirknī ir vērsies tikai bojātās automašīnas īpašnieks.

Likumsargi sākotnēji aicināja atsaukties nelaimē nonākušā suņa saimnieku, kā arī notikušā aculieciniekus, vēršoties Brasas policijas iecirknī, tomēr šodien publicēts šī lūguma atsaukums.

«Veicot notikušā tālāko pārbaudi, policija konstatējusi, ka notikušais ir nelaimes gadījums un šobrīd nekas neliecina par noziedzīgu nodarījumu pret dzīvnieku.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka suns uz kādu laiku bija atstāts viens pats dzīvoklī, un šajā laikā iekļuvis istabā, kurā bija atvērts logs, pa kuru dzīvnieks izleca,»

TVNET informēja policijā.

Kā policijai atzina Dr.Beinerta klīnikas pārstāve, iespējamais negadījuma iemesls varētu būt tas, ka

ģimene, kurai pieder suns, ir nesen nomainījusi dzīvesvietu un suns ar to vēl nav apradis, tādēļ centies izkļūt no telpām.

Sunim ir veikta operācija un dzīvnieks šobrīd jūtas labi. Ir zināms, ka suņa saimnieki par suni rūpējas un sadarbojas ar klīniku suņa atveseļošanās procesā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu