Londonā dzīvoklī atrastas žurkas pamatīga kaķa lielumā?

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dean Burr / ITV London video

Londonā kādā mājoklī deratizācijas eksperts Dīns Burs atradis žurkas, kuras garumā sasniegušas pat 60 centimetrus, neskaitot asti, raksta «The Independent». Žurkas, kas izmēra ziņā līdzinās pamatīgam kaķim, domājams, pārtikušas no sugasmāsām.

Žurku indētājs stāsta, ka kopumā mājoklī atradis sešas šāda izmēra žurkas.

«Žurkas bieži ēd peles un ēd arī citas, mirušās žurkas. Ir iespējams, ka šīs tik lielas izauga, uzbrūkot cita citai un ēdot mazākas žurkas,» stāsta žurku indētājs Dīns Burs.

«Notvert tādas sešas gabalas vienā reizē - tas ir kaut kas vēl nedzirdēts. Domāju, ka mums izdevās likvidēt lielāko daļu šo lielo žurku ģimenes. Tās ir ļoti lielas, 30-60 centimetrus garas - tas ir kaķa izmērs,» viņš piebilst.

Tomēr dzīvnieku pazinēji apšaubījuši žurku indētāja izteikumus, norādot, ka viņš, iespējams, notvēris nevis žurkas, bet gan citas sugas grauzējus - nūtrijas.

Pagājušajā mēnesī pamatīgu paniku Londonā izraisīja arī grauzējs, kuru notvēris kāds gāzes meistars. Viņš bildēs redzams pozējam ar beigtu dzīvnieku, kura aste sniedzas teju līdz zemei.

Tomēr interneta lietotāji uzskata, ka toreiz žurkas izmēru palīdzējis pārspīlēt pareizi izvēlētais fotografēšanas leņķis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu