Hiēna kempingā nograuž guļošam zēnam seju

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienvidāfrikā nopietnas sejas traumas guvis kāds 15 gadus vecs zēns, kuram telšu pārgājiena laikā hiēna teju nograuzusi seju, raksta «The Telegraph».

Pusaudzis telšu pārgājienā bija devies kopā ar vecākiem Krūgera Nacionālajā parkā aizvadītajā nedēļas nogalē.

Vecāki stāsta, ka incidents noticis ap puspieciem no rīta. Hiēna ielavījusies teltī, un pusaudzis pamodies šausminošās sāpēs un «dzirdējis pats savu kaulu krakšķoņu».

Hiēna iekodusies pusaudzim sejā un vilkusi viņu ārā no telts.

Vecāki tobrīd gulējuši blakus teltī un notiekošo pamanījuši tikai, kad dēls jau bija izvilkts no telts. «Tēvs pamodās un paskatījās ārā no savas telts. Viņš redzēja, ka pa zemi lielā ātrumā kaut kas tiek vilkts - viņš domāja, ka tā ir sega,» medijus informēja cietušā vectēvs.

«Erko uzbrukuma laikā bija pie samaņas un pēcāk teica, ka dzirdējis, kā no hiēnas kodiena viņa paša kauli krakšķ kā «čipsu paka»,» stāsta vectēvs.

Zēna tēvam hiēnu izdevies aizdzīt. Nometnē bija arī kāda medmāsa, kura spēja cietušajam sniegt pirmo palīdzību, līdz ieradās mediķi un nogādāja viņu slimnīcā.

Slimnīcā puisim veikta sejas rekonstrukcijas operācija. Pagaidām viņš vēl nespējot runāt, bet ar tuviniekiem sazinās ar galvas mājieniem. Pagaidām nav skaidrs, vai puisim būs nepieciešamas atkārtotas operācijas.

Parka reindžeri meklē vainīgo hiēnu. Sabiedrības sašutumu izraisījis tas, ka uzbrukums noticis norobežotā kempinga teritorijā. Pēc visa spriežot, dzīvnieks tur ielavījies caur kādu bojātu nožogojuma vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu