Kad acis lielākas par vēderu! Pitona mēģinājums notiesāt antilopi

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādā Indijas ciematā ziņkārīgi ciemata iedzīvotāji bildēs un video iemūžinājuši milzu pitona nesekmīgo cīniņu ar antilopi. Pitons savu laupījumu jau teju bija norijis, kad saprata, ka apetīte šoreiz izrādījusies lielāka nekā vēdera apmērs.

Tiek lēsts, ka pitons bijis apmēram 3,65 metrus garš.

Nav skaidrs, kā pitonam izdevās pievārēt tik lielu dzīvnieku kā antilope. Pēc zvēra nogalināšanas pitons mēģināja to norīt. Tas jau teju bija izdarīts, kad pitons tomēr nolēma antilopi atrīt.

Foto: Caters News/LETA

Pa to laiku cīniņa vietā bija sapulcējušies ciemata iedzīvotāji, un antilopes «pēcnāves atriebība» tika iemūžināta foto un video.

Foto: Caters News/LETA

«Tā ir viena no iespaidīgākajām lietām, ko man jebkad nācies redzēt,» stāsta 28 gadus vecais Gorakpuras ciemata iedzīvotājs Sušils Kumars.

Foto: Caters News/LETA

Čūsku pētnieki uztraucas, ka straujā mežu izciršana daudzos Indijas reģionos noved pie pamatīga disbalansa ekoloģiskajā sistēmā un situācijām, kad lielās čūskas barības meklējumos dodas arvien tuvāk cilvēku apdzīvotām vietām.

Foto: Caters News/LETA
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu