Dublinā sacensību laikā briedis notriec triatlonistu

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no BBC/Eric Schraggs

Dublinā triatlona sacensību laikā viens no sportistiem riteņbraukšanas posmā piedzīvojis sadursmi ar briedi, vēsta BBC.

Triatlona sacensību riteņbraukšanas posmā vienu no sportistiem negaidīti pārsteidzis kāds no Fēniskas parkā dzīvojošajiem briežiem. 30 gadus vecajam Šeinam O'Reilijam vēl bija jāpieveic 10 kilometri, kad viņam virsū uzlēcis dzīvnieks, kurš mēģinājis šķērsot sacensību trasi.

Sportists, par laimi, negadījumā nopietnas traumas nav guvis - viņš ticis cauri ar ieplaisājušu ķiveri un varējis turpināt sacensības. «Ķivere pilnīgi noteikti mani izglāba. Neskatoties uz to, man mazliet sāpēja plecs un galva.»

Dublinas triatlonā kopumā piedalījušies ap 1000 dalībnieku. Sacensības galvenokārt norisinās pilsētas parkā, kas ir mājvieta apmēram 500 briežu.

Dīvaino incidentu trasē izdevies iemūžināt kādam fotogrāfam, kurš atzina, ka nekad nebūtu domājis, ka briedis varētu mēģināt pārlēkt velosipēdistam. Viņš aiz muguras sadzirdējis zaru švīkstoņu un pamanījis pāris briežus ceļa malā. Tālākajiem notikumiem viņš sekojis caur fotoobjektīvu, un tādējādi viņam neparasto skatu izdevies arī iemūžināt. «Tas bija tiešām smags negadījums. Redzēt sportistu pieceļamies un turpinām sacensības bija liels atvieglojums,» atzina fotogrāfs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu