Lielbritānijā suns nogalina zīdaini un saplosa viņa brāli

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mercury Press / Caters News Agency

Lielbritānijā, Kolčesterā, šonedēļ noticis traģisks negadījums - kāds suns līdz nāvei saplosījis četrus mēnešus vecu zīdaini un smagi sakodis viņa 22 mēnešus veco brālīti, vēsta BBC. Izdzīvojušajam bērnam dzīvnieks nodarījis traumas, kas atstās paliekošas sekas visu atlikušo dzīvi, un patlaban viņš atrodas speciālistu aprūpē. Suns sakodis arī abu bērnu māti, taču viņa guvusi vieglus savainojumus.

Tiek ziņots, ka suns piederējis abu bērnu tantei, kura strādā policijā.

Izmeklētāji norāda, ka ģimenes mīlulis - Stafordšīras bulterjera tipa suns - iepriekš nekad neesot izrādījis agresijas pazīmes un «nemaz nebija ļauns».

Agresīvais dzīvnieks ar īpašnieces piekrišanu ticis iemidzināts.

Kaimiņi pie cietušās ģimenes mājas noliek ziedus, rotaļlietas un zīmītes, kurās pausta līdzjūtība par notikušo. Tiek ziņots, ka ģimene uz šo apkaimi pārcēlusies pavisam nesen.

Viens no kaimiņiem stāsta, ka redzējis pie mājas piebraucam policijas transportlīdzekli un dzirdējis neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnu sirēnas. Dzīvnieks izvests no mājas un ievietots policijas transportlīdzeklī, tas uzvedies mierīgi. «Suns bija diezgan liels, manuprāt, jauktenis,» pastāstījis kaimiņš. Arī kāds pretējā mājoklī dzīvojošs vīrietis atzina, ka suns izskatījies pēc liela auguma Stafordšīras bulterjera, pieļaujot, ka tas bijis kādas buldogu šķirnes jauktenis.

Kā norāda BBC, pirms astoņām nedēļām līdzīgs negadījums noticis Eseksā, kur amerikāņu buldogs sakodis trīs gadus vecu zēnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu