Populārs video no soctīkliem: vīrietis iekausta ķenguru, lai izglābtu savu suni

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pamatīgas diskusijas virtuālajā vidē izraisījis kāds Austrālijā uzņemts video, kurā redzams, kā kāds vīrietis iekausta ķenguru. Pēc video spriežot, vīrietis šādi rīkojas, lai no ķengura izglābtu savu suni.

Vietne «Daily Mail» vēsta, ka incidentā iesaistītais ir kāds Greigs Tonkins. Vīrietis pats ir ziloņu kopējs kādā zoodārzā un noliedz, ka viņa rīcība bijusi nežēlīga pret ķenguru. Viņš šādi rīkojies, lai atbrīvotu savu suni Maksu un ķenguru aizbaidītu.

Video ticis uzņemts jūnijā, kad Tonkins ar suņiem bija devies mežacūku medībās. Ķengurs notvēris vienu no Tonkina suņiem un saspiedis tā kaklu. Vīrietis pie ķengura pieskrēja, suni atbrīvoja un boksam raksturīgā manierē iesita ķenguram ar dūri pa purnu. Pats Tonkins skaidro, ka ķenguram sitis, lai novērstu tālākus uzbrukumus pārējiem viņa ceļabiedriem.

Pēc ievietošanas vietnē «Facebook» video pēdējā laikā iekarojis milzu popularitāti, un daudzi cilvēki nosoda Tonkinsa rīcību kā nežēlību pret ķenguru.

Zoodārzā «Taronga Western Plains Zoo», kur vīrietis strādā, vadība paziņojusi, ka pret padoto sākusi izmeklēšanu. «Mēs strādājam ar Tonkinsa kungu, lai saprastu notikušā precīzus apstākļus un izlemtu par atbilstošu tālāku rīcību,» informēja zoodārza runasvīrs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu