No dzērājas nagiem izglābj suni un trīs kaķus

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

3.decembra naktī Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu suni, kurš ilgstoši dzīvoklī rej un traucē citiem nama iedzīvotājiem naktsmieru. Izglābts suns un trīs novārguši kaķi, TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Ierodoties notikuma vietā, no norādītā dzīvokļa sadzirdētas suņa rejas. Tieši tobrīd no blakus dzīvokļa iznāca kaimiņš, kurš policistiem pastāstīja, ka kaimiņos dzīvo kāda aptuveni 30 gadus veca sieviete, kura regulāri lietojot alkoholiskos dzērienus un savā mājvietā uzņemot dažādas kompānijas vai arī pati ilgstoši nenākot mājās, kur uzturas viņas mājdzīvnieki.

Kaimiņš nemācēja pateikt kādu sugu un cik daudz mājdzīvnieku sievietei pieder, jo nekad nav redzējis, ka sieviete suni izvestu pastaigāties vai būtu iespējams sākt sarunu, jo sieviete regulāri bijusi reibumā.

Policisti ilgstoši klauvēja pie durvīm, taču tās neviens neatvēra. Kaimiņš paskaidroja, ka šoreiz sievieti nav redzējis trīs dienas. Šajā laikā dzirdējis izmisušus rējienus un smilkstēšanu.

Notikuma vietā pieņemts lēmums izsaukt Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekus, kā arī veterinārās klīnikas «Dr. Beinerts» veterinārārstu.

Foto: Rīgas pašvaldības policija

Pēc brīža ieradās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, kuri pieslēja kāpnes pie dzīvokļa logiem. Glābēji caur dzīvokļa logiem pamanīja vairākus novārgušus dzīvniekus, kuri atradās uz grīdas ar ekskrementiem. Vienistabas dzīvoklī mājdzīvnieku saimniece netika manīta.

Pieņemts lēmums durvis uzlauzt. Ieejot dzīvoklī, tajā bija jūtama spēcīga ekskrementu smaka. Veterinārārsts noķēra suni un pēc tam trīs kaķus, kuri bija acīm redzami novārdzināti. Pēc vispārējām veselības pārbaudēm mājdzīvnieki nogādāti dzīvnieku patversmē «Ulubele», kur pašlaik viņi atkopjas un pēc 14 dienām gaidīs jaunus saimniekus.

Darbu notikuma vietā turpināja Valsts policijas darbinieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu