Savākta nauda ar skrotīm sašautā kaķa ārstēšanai

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dzīvnieku aizsardzības biedrība „Ķepu-Ķepā”

Dzīvnieku aizsardzības biedrībai «Ķepu-Ķepā» ir izdevies savākt vajadzīgos līdzekļus, lai segtu ceļmalā atrastā rudā runča ārstēšanas izdevumus. Lai gan sākotnēji tika uzskatīts, ka dzīvnieku notriekusi automašīna, pēc apskates kļuva zināms, ka viņš ir sašauts ar piecām skrotīm un viena no tām salauzusi dzīvnieka pakaļkājas kaulu.

Tā kā kaķa saimnieks viens pats audzina 14 gadus vecu dēlu un cīnās par izdzīvošanu, dzīvnieku aizsardzības biedrība «Ķepu-Ķepā» bija izsludinājusi ziedojumu vākšanu, lai segtu operācijas un 10 dienu stacionāra izmaksas.

Operācija veikta veterinārajā klīnikā «Toto», un vēlāk kaķis nogādāts veterinārās klīnikas «Bufo» stacionārā. Līdz šim brīdim ir savākta nauda, lai nosegtu minča operācijas un stacionārā izdevumus, kā arī nākamo vizīti pie ārsta.

Ņemot vērā, ka tas ir tipisks mājas kaķis, runcis, pēc viņa glābēju teiktā, ienīst to, ka viņam galvā ir tūte un, vēl ļaunāk, ir iespundēts būrī. Šā iemesla dēļ mincis pastāvīgi tiekot pieskatīts, jo gūt jaunas traumas, atrodoties būrī, ir krietni vienkāršāk, nekā tad, ja kaķim visu laiku pakaļ staigā veterinārārsts vai veterinārārsta asistents.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu