Par mata tiesu: muļķīgas lielības dēļ jaunieti gandrīz saplosa krokodils

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kāds jaunietis Austrālijā tika teju saplosīts, kad muļķīgas bravūrības dēļ ielēca krokodilu apdzīvotā upē.

Lī de Pāvu gandrīz saplosīja krokodils, kad 19. marta naktī viņš ielēca Džonstonas upē Ziemeļkvīnslendā. Jaunietis atklāj, ka mēģinājis ar krokodilu cīnīties, sitot tam pa galvu, tāpēc ieguvis vairākus plaukstu un roku ievainojumus, raksta Lielbritānijas medijs «The Telegraph».

Nīls Noubls, vietējais feldšeris, stāsta, ka 18 gadus veco Lī izglāba viņa draugi. «Viņš lielījās, ka ielēks ūdenī, ko arī izdarīja, diemžēl nezinot, ka šajā reģionā mīt daudz krokodilu. Mēs varam būt ļoti pateicīgi, ka viņš izdzīvoja, jo sekas varēja būt diezgan fatālas,» atklāj mediķis, piebilstot, ka ķirurgi cer pilnībā atjaunot traumētās rokas funkcijas.

Saskaņā ar aculiecinieku informāciju jaunietis esot lielījies, ka viņš varētu izpeldēties «ar krokodiliem». Draugi jaunieti esot mēģinājuši atrunāt, sakot, lai nerīkojas muļķīgi, nemaz nedomājot, ka viņš patiešām to darīs. Drīz vien pēc tam, kad Lī ielēcis ūdenī, atskanējuši kliedzieni un šļaksti.

Šī nav pirmā reize, kad pārgalvīgs peldētājs jāglābj no krokodila. 2008. gadā Austrālijas policijai nācās nošaut sālsūdens krokodilu, kurš būtu kādu piedzērušos peldētāju apēdis dzīvu.

Arī šoreiz par vaininieku tiek uzskatīts aptuveni 1,2 metrus garš sālsūdens krokodils, kas ir viens no bīstamākajiem dzīvniekiem Austrālijā. Kopš 1985. gada šīs sugas krokodili ir nogalinājuši astoņus cilvēkus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu