Divu krokodilu vēderā atrastas pazuduša mednieka mirstīgās atliekas

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Skota van Zila mugursoma tika atrasta Limpopo upes krastos Dienvidāfrikā. Domājams, medniekam uzbrukuši un to nogalinājuši krokodili. Skota mirstīgās atliekas atrastas divu dzīvnieku vēderā. Skots pazuda pagājušajā nedēļā safari medību laikā Zimbabvē.

Skots bija devies medībās kopā ar suņiem un profesionālu vietējo mednieku, kurš organizē safari braucienus ārvalstu klientiem.

Van Zīla kungs un otrs vīrietis bija devušies krūmos medībās katrs savā virzienā, taču van Zīls nepārnāca. Vēlāk uz nometni atskrēja tikai suņi vieni paši.

Glābšanas komandas tika nosūtītas meklēt mednieku ar helikopteru, bet nirēji pārmeklēja visu tuvējo reģionu. Skota pēdas vēlāk noveda pie upes krasta, kur tuvumā atrada viņa mugursomu. Tā kā netālu atradās divi laiski krokodili, tika secināts, ka pie vainas varētu būt tieši tie. Kriminālistikas eksperti pašreiz pārbauda, vai krokodilos atrastās cilvēka atliekas pieder van Zīla kungam.

Dienvidāfrikā safari medības ir populāras. Tajās brauc medīt ziloņus, degunradžus, lauvas, leopardus, antilopes un daudz citu zvēru.

Zimbabvē fakts, ka krokodili uzbrūk un apēd cilvēkus, nav visai liels retums. Piemēram, nesen 13 gadus vecs zēns tika nogalināts, kad viņš zvejoja upes malā zivis, lai tās pārdotu un samaksātu par mācībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu