Iespējams, garākais kaķis pasaulē, kurš pārtiek no ķengura gaļas

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaķis vārdā Omārs nav parasta lieluma četrkājains mājdzīvnieks. Viņš ir lielāks nekā suns, ar kuru dzīvo kopā, ziņo Lielbritānijas medijs «The Telegraph».

Kaķi parasti sver no 3,5 līdz 4,5 kilogramiem, savukārt Omāra svars ir 14 kilogrami. Šī mājdzīvnieka mīļākais ēdiens ir jēla ķenguru gaļa.

Parasti Omārs ceļas piecos no rīta, uzēd nedaudz sausās kaķiem paredzētās barības, pavāļājas pa māju, paspēlējas pagalmā, nosnaužas uz batuta un pusdienās ēd jēlu ķengura gaļu, raksta BBC.

«Mēs pērkam cilvēkiem domāto ķengura gaļu lielveikalā,» saka Hairsta. «Tā ir vienīgā gaļa, ko mēs varējām atrast, kuru viņš ēd.»

Ievērojamā lieluma kaķis kļuvis teju par interneta slavenību, jo viņa saimniece Stefija Hairsta (Stephy Hirst) no Melburnas Austrālijā sociālajā vietnē «Instagram» izveidojusi viņam profilu.

Ar Omāra saimnieci sazinājušies arī Pasaules Ginesa rekorda pārstāvji sakot, ka viņš, iespējams, kļuvis par izmēra ziņā garāko kaķi pasaulē

Lai arī šobrīd Ginesa rekorda pārstāvji vēl nav informāciju apstiprinājuši oficiāli, Stefija ir pārliecināta, ka viņas mīlulis patiešām ir pasaulē garākais. Omārs ir 120 centimetrus garš, savukārt šī brīža Ginesa rekordists ir 118,33 centimetrus garš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu