Pingvīns iepazīšanās portālā meklē dzīvesbiedreni

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Plenty of Fish

Sprūsijs (Spruce) ir gadu vecs Humbolta pingvīns, kurš alkst mīlestības. Mūsdienās atrast mīlestību ir diezgan sarežģīti, pat tad, ja tu esi mīlīgs pingvīns, tāpēc, lai palīdzētu viņam, aprūpētāji iepazīšanās vietnē «Plenty of Fish» izveidojuši iepazīšanās profilu, ziņo izdevums «Metro».

Sprūsijs savas dienas pavada, peldoties un mielojoties ar zivīm Veimūtas jūras centrā (Weymouth Sea Life Centre) Dorsetā, tomēr ir nonācis pie atziņas, ka dzīvē nepieciešama arī romantika. Visas pingvīnu mātītes jau ir atradušas savas otrās pusītes, un, ņemot vērā, ka pingvīni savam partnerim ir uzticīgi uz mūžu, Sprūsijam draud vientulība.

Tāpēc ar savas aprūpētājas Sāras Everetas (Sarah Everett) palīdzību Sprūsijs izmēģina veiksmi iepazīšanās portālā «Plenty of Fish», ko par atbilstīgāko Sprūsija vajadzībām izvēlējās Sāra.

Ziņu vietnei «Dorset Echo» Sāra stāsta: «Būtu ļoti jauki, ja Sprūsijam atrastos kāds cits vientuļš pingvīns, ar kuru pavadīt laiku. Es tiešām gribētu redzēt Sprūsiju attiecībās ar pingvīnmeiteni. Meklējumi jūras centros izrādījās bezjēdzīgi, tāpēc es nolēmu spert nākamo soli. Padomājiet, ja pat Sprūsijs nevar dabūt randiņu, tad kādas iespējas ir mums, cilvēkiem?»

Iepazīšanās profilā lasāms, ka Sprūsijs ir vientuļš pingvīns, kurš meklē draudzeni. Viņam patīk jūras ēdieni un peldēšana. Mīļākā mūzikas grupa ir «Reel Big Fish» un «Noah and the Whale».

Aprakstā pieminēts arī tas, ka Sprūsijs meklē partneri uz mūžu, ar kuru varētu arī radīt mazus pingvīnēnus, jo sirdī viņš tomēr ir ģimenes cilvēks... hm... putns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu